product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Adaptor wireless ASUS USBN10 Nano, 150Mbps


 

 

 

 

Extrem de compact si puternic


460 Puncte
Descriere


 

 

 

 

Extrem de compact si puternic


USB-N10 este cel mai mic adaptor wireless USB din lume, cu o lungime de doar 3 cm, ceea ce il face extrem de usor de transportat si va ajuta sa economisiti spatiul. Corpul dintr-o singura bucata, rezistenta superioara si dimensiunile reduse elimina nevoia deconectarii.

 

Interfata de calitate superioara ASUS EZ N


ASUS USB-N10 ofera o performanta wireless superioara pentru PC-ul vostru, in comparatie cu vechea tehnologie wireless 802.11g. Foloseste o antena de calitate superioara de tip MIFA pentru a permite streaming HD de calitate buna si o acoperire wireless extinsa. De asemenea, pe langa faptul ca interfata 802.11n va ofera o latime de banda si acoperire suficiente, este compatibila cu tehnologiile anterioare implementate in retelele 11g si 11b.

 
 
 

Suport PSP Xlink Kai


Asemenea modelului USB-N13, USB-N10 ofera suport pentru interfata PSP Xlink Kai, permitandu-va conectarea la jocuri multiplayer pe Internet, nu doar in reteaua locala (LAN).

 

Design creativ al antenei


Spre deosebire de majoritatea adaptoarelor USB wireless, in cazul carora antena este inserata direct pe PCB, modelul UBS-N10 ofera un set de antene MIFA integrate chiar in conectorul USB, ce permite atingerea unei dimensiuni mai mici, dar extinde raza de transmisiune wireless.

 
 
 

Suport pentru diverse sisteme de operare - Windows, Mac si Linux


USB-N10 va permite conectarea rapida la retele wireless indiferent de platforma sistemului de operare. Este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows, Linux, Mac, Windows 7.

 
produse preferate de altii


Masina de paine Philips HD9015

5060 puncte

Detalii

Cleste combinat, Holzer Profi

615 puncte

Detalii

Masina de gaurit / insurubat B

3925 puncte

Detalii

Hota incorporabila telescopica

5300 puncte

Detalii

Statie de calcat Tefal Efectis

8500 puncte

Detalii

Frigider cu 2 usi Heinner HFH2

8400 puncte

Detalii

Fier de calcat fara fir StarLi

630 puncte

Detalii

Ondulator BaByliss StyleMix 20

1150 puncte

Detalii