product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Adaptor wireless TPLINK TLWN823N, USB 20


Adaptor wireless TP-LINK TL-WN823N, N300, USB 2.0     Ce face acest produs Mini adaptorul USB Wireless N 300Mbps TL-WN823N, fabricat de TP-LINK, este conceput pentru a conecta un laptop sau calculator, la o retea wireless, bucurandu-va de o performanta wireless imbuna

775 Puncte
Descriere


Adaptor wireless TP-LINK TL-WN823N, N300, USB 2.0
 
 
Ce face acest produs
Mini adaptorul USB Wireless N 300Mbps TL-WN823N, fabricat de TP-LINK, este conceput pentru a conecta un laptop sau calculator, la o retea wireless, bucurandu-va de o performanta wireless imbunatatita. Designul sau miniatural face acest adaptor usor de purtat la dumneavoastra. Mai mult, TL-WN823N dispune de modul SoftAP, configurarea securitatii doar prin apasarea unui buton, software usor de utilizat, toate acestea facandu-l o alegere foarte buna pentru o retea wireless rapida.
 
Viteza Wireless N 300Mbps - Acoperire Wireless extinsa
Cu viteze wireless de pana la 300Mbps si tehnologia avansata MIMO, TL-WN823N va ofera o conexiune wireless rapida, fiabila pentru streamingul video si pentru jocuri online fara intreruperi. In plus, TL-WN823N atinge cea mai buna performanta cu dispozitivele wireless N, de asemenea functionand si cu dispozitivele care utilizeaza standardele IEEE 802.11b/g.
 
 
Modul SoftAP - Partajarea foarte usoara a conexiuni Wireless
Modul SoftAP permite acestui adaptor sa functioneze ca un Access Point Wireless virtual. Odata pus in functiune, acest mod permite utilizatorilor sa transforme conexiunile prin fir realizate cu un laptop sau un calculator, in conexiuni wireless astfel putand conecta si alte dispozitive Wi-Fi cum ar fi laptop-uri, telefoane inteligente sau tablete.
 
Securizare doar prin apasarea unui buton
Compatibil cu Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), TL-WN823N dispune de functia Quick Security Setup (configurare rapida a securitatii), care permite utilizatorilor sa realizeze securitatea doar prin apasarea butonului WPS, apoi creandu-se automat securizarea folosind metoda de criptare WPA2, mult mai eficienta decat criptarea WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat configurarea normala a securitatii, dar este si mai convenabila, deoarece utilizatorii nu trebuie sa memoreze parola.
 
Usor de folosit
Inclus in CD-ul de resurse, utilitarul de configurare TP-LINK poate ajuta utilizatorii pentru finalizarea instalarii software-ului si configurarii retelei wireless, in doar cateva minute. Interfata sa simpla si usor de utilizat face ca TL-WN823N sa fie foarte usor de folosit, astfel incat chiar si utilizatorii neexperimentati pot sa realizeze conexiuni fara efort.
 

 
produse preferate de altii


Masina de spalat rufe Indesit

14000 puncte

Detalii

Robot de bucatarie Tefal Doubl

6000 puncte

Detalii

Set accesorii pentru insurubar

1315 puncte

Detalii

Periuta de dinti electrica Ora

1100 puncte

Detalii

Casca de protectie Marvel Adam

545 puncte

Detalii

Role Kondition, 3942, NegruBle

2150 puncte

Detalii

Telefon mobil Samsung Galaxy S

27500 puncte

Detalii

Imprimanta Laser HP laserjet p

3300 puncte

Detalii