product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP252030, 3 piepteni, 1 lama suplimentara, Acumulatori, NegruVerde


Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30, 3 piepteni, 1 lama suplimentara, Acumulatori, Negru/Verde   [emag-video width="" height="" video-id="10716"][/emag-video]   Tunde, contureaza si barbiereste orice lungime de par. Co

2000 Puncte
Descriere


Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30, 3 piepteni, 1 lama suplimentara, Acumulatori, Negru/Verde
 
[emag-video width="" height="" video-id="10716"][/emag-video]
 
Tunde, contureaza si barbiereste orice lungime de par. Conceput pentru a taia parul, nu pielea.
- Tunde, contureaza, barbiereste;
- Pentru orice lungime de par;
- 3 piepteni pentru aspect nebarbierit;
- Reincarcabil, utilizare umeda & uscata.
 
Tehnologie OneBlade unica
Philips OneBlade are o tehnologie noua si revolutionara conceputa pentru barbatii care poarta stiluri faciale si isi lasa barba. Aparatul poate sa tunda, sa contureze si sa barbiereasca parul de orice lungime. Sistemul sau dublu de protectie – un strat de alunecare combinat cu varfuri rotunjite – asigura un barbierit mai usor. In acelasi timp, tehnologia sa de barbierire include un dispozitiv de taiere cu miscari rapide (200 pe secunda).

Aceasta combinatie unica asigura un barbierit care este atat eficient, cat si confortabil, chiar si in cazul firelor mai lungi. OneBlade nu barbiereste la fel de aproape ca o lama traditionala, astfel ca pielea este protejata.
 
Scurteaza barba
Tunde-ti barba la o lungime precisa pentru aspect nebarbierit cu ajutorul unuia dintre cei 3 piepteni inclusi pentru aspect nebarbierit. 1 mm pentru aspect usor nebarbierit, 3 mm pentru tuns scurt si 5 mm pentru un aspect nebarbierit cu fir lung.
 

Barbiereste-te
Tunde-ti barba la o lungime precisa pentru aspect nebarbierit cu ajutorul unuia dintre cei 3 piepteni inclusi pentru aspect nebarbierit. 1 mm pentru aspect usor nebarbierit, 3 mm pentru tuns scurt si 5 mm pentru un aspect nebarbierit cu fir lung.

 
Urmarirea conturului
OneBlade iti urmareste contururile fetei, permitandu-ti sa tunzi in mod eficient si confortabil si sa-ti barbieresti toate zonele fetei.
   
Creeaza contururi precise si un profil clar cu lama cu doua taisuri
OneBlade urmareste contururile fetei, permitandu-ti sa tunzi si sa iti barbieresti usor si confortabil toate zonele fetei. Foloseste lama cu doua taisuri pentru a contura si a crea linii clare deplasand lama in orice directie.
   
3 piepteni cu atasare printr-un clic pentru aspect nebarbierit (1, 3 si 5 mm) pentru un stil uniform
Ataseaza printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obtine aspectul nebarbierit uniform pe care ti-l doresti.
   
OneBlade durabil
Lamele sunt concepute pentru a oferi performanta de durata. Pentru performanta optima, lama trebuie inlocuita doar o data la 4 luni*. Este usor de inlocuit, fara complicatii.
   
Umed si uscat
OneBlade este rezistent la apa, asadar este usor de curatat: nu trebuie decat sa-l clatesti la robinet. De asemenea, te poti barbieri cu sau fara spuma – cum preferi.
   
Acumulator cu durabilitate mare
Bateria reincarcabila ofera 45 de minute de performanta constanta la o incarcare de 8 ore.

 
produse preferate de altii


Hota traditionala Beko HSN6121

2490 puncte

Detalii

Cablu monitor A+, VGAVGA 15 pi

400 puncte

Detalii

Role Kondition, reglabile, 313

1900 puncte

Detalii

Mouse Microsoft Sculpt Comfort

1400 puncte

Detalii

Fier de calcat fara fir StarLi

800 puncte

Detalii

Ochelari de protectie Interbab

525 puncte

Detalii

Radio cu ceas Sony ICFC1TR, Ro

1500 puncte

Detalii

Hota incorporabila decorativa

3800 puncte

Detalii