product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR6LBRC, 20 l, 800 W, Digital, Bej


Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC, 20 l, 800 W, Digital, Bej     Cuptoarele cu micrunde au ajuns sa fie parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Acasa sau la birou, cuptorul cu microunde a incalzit si dezghetat alimente, resturi de mancare s

3300 Puncte
Descriere


Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC, 20 l, 800 W, Digital, Bej
 
 
Cuptoarele cu micrunde au ajuns sa fie parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Acasa sau la birou, cuptorul cu microunde a incalzit si dezghetat alimente, resturi de mancare si chiar mancaruri mai elaborate de multi ani incoace. Sunt eficiente din punct de vedere energetic, sunt convenabile, foarte usor de utilizat si te ajuta sa economisesti timp important. Mai mult, pastreaza valorile nutritive si vitaminele alimentelor. Ce sa iti doresti mai mult?
   
LED Display
Cu ajutorul ecranului LED al cuptorului poti vizualiza informatii referitoare la timpul de gatire, nivelul de putere sau indicatorii programului. Pe langa faptul ca este extrem de eficient in monitorizarea prepararii, afisajul ofera si un aspect elegant.
   
Chic Retro Style
Un design vintage va transforma oricand cuptorul tau cu microunde in punctul de atractie al casei. Fiecare produs din colectia Retro Design are un finisaj atractiv, permite o utilizare optima a spatiului in care va fi asezat si indeplineste toate caracteristicile de care ai nevoie. E o imbinare perfecta a stilului retro cu tehnologiile moderne, rezultatul fiind o piesa de rezistenta.
   
Zero & On
Apasand butonul Zero & On, cuptorul cu microunde va intrerupe alimentarea cu energie electrica, pentru a te ajuta sa faci economii in bugetul tau.
   
20 L Capacity
Capacitatea generoasa a cuptorului cu microunde este un aspect foarte important. Nu te uita doar la dimensiunea exterioara a cuptorului, ia in considerare si spatiul utilizabil din interiorul acestuia.

 
produse preferate de altii


Masina de gaurit / insurubat B

3925 puncte

Detalii

Perie cu aer cald Braun AS330,

2000 puncte

Detalii

Televizor Smart Android LED St

20500 puncte

Detalii

Masina de paine Philips HD9015

5300 puncte

Detalii

Sistem Home Cinema 51 cu Blura

14000 puncte

Detalii

Trambulina Mappy, cu plasa de

9000 puncte

Detalii

Aparat de ras Philips S542006,

4000 puncte

Detalii

Generator curent electric Hein

17000 puncte

Detalii