product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Fier de calcat fara fir StarLight Evo SIA2435, talpa ceramica, 2400 W, 035 l, 19 m, AlbMov


Fier de calcat fara fir Star-Light Evo SIA-2435, talpa ceramica, 2400 W, 0.35 l, 1.9 m, Alb/Mov  

Calca usor, calca cu placere!

Probabil te intrebi cum ar trebui sa fie un fier de calcat bun. Acum, aici, l-ai gasit! Avand un design placut, Evo SIA-2435 cu


800 Puncte
Descriere


Fier de calcat fara fir Star-Light Evo SIA-2435, talpa ceramica, 2400 W, 0.35 l, 1.9 m, Alb/Mov
 

Calca usor, calca cu placere!

Probabil te intrebi cum ar trebui sa fie un fier de calcat bun. Acum, aici, l-ai gasit!
Avand un design placut, Evo SIA-2435 cu functiile pe care le contine,  iti ofera o serie de avantaje ce iti permit sa calci usor orice tip de tesatura cu un minim de efort.

 

Fara fir (wireless)

Datorita sistemului wireless cu care este dotat, fierul de calcat Star-Light SIA-2435 poate fi folosit fara cablu pentru ca tu sa ai parte de o experienta cat mai placuta si facila a netezirii hainelor.

 
 

Oprire automata

De acum nu iti vei mai face griji pentru fierul de calcat uitat in priza peste haina ce urmeaza a fi calcata, din cauza unui simplu telefon sau a unui vecin care a sunat la usa ta. Il poti uita in priza cu incredere. Functia “Oprire automata” va opri aparatul inainte ca acesta sa iti deterioreze hainele.

 
 

Talpa Ceramica

Veste buna! Hainele tale din material sensibil, precum matasea sau poliesterul, nu se vor mai lipi in timp ce le calci. Rezistenta la zagarieturi sau temperaturi ridicate, talpa din ceramica este una dintre cele mai populare si calitative. Ea se incalzeste uniform si aluneca usor, facilitand astfel calcatul hainelor.

 
 

Calcare pe verticala

Prin calcarea pe verticala ai avantajul de a-ti netezi rufele direct pe umeras. Folosind tehnologia vaporilor de apa, Evo SIA-2435 netezeste perfect orice tip de tesatura, prin incalzirea apei si producerea de vapori. Fie ca vorbim de bumbac, matase, poliester, lana, satin sau jeans acesta indeparteaza cu succes toate cutele de pe haine.

Anti-calcar si auto-curatare

Functiile anti-calcar si auto-curatare te ajuta sa economisesti timp pentru curatarea aparatului in urma folosirii sale, eliminand singur diferitele depuneri de pe talpa sau din orificiile pentru abur, precum si depunerile de calcar cauzate de folosirea apei menajere in interiorul aparatului.

Anti-picurare

Te ajuta atunci cand iti doresti sa ai parte de un calcat uniform fara pete de apa pe hainele tale sensibile.

Putere 2400W

Facilitand incalzirea rapida a aparatului, puterea fierului de calcat Evo SIA-2435  iti ofera un calcat usor, rapid si perfect in cel mai scurt timp.

 
produse preferate de altii


Role copii Mondo reglabile, Fr

2500 puncte

Detalii

Fier de calcat Bosch Sensixx'x

1915 puncte

Detalii

Tableta Lenovo Tab 4 Essential

5000 puncte

Detalii

Cuptor cu microunde Beko MGC20

3200 puncte

Detalii

LEGO DUPLO Parc de distractii

2200 puncte

Detalii

Trusa de unelte Heinner VTSM00

630 puncte

Detalii

Cheie reglabila, 305 mm, Toper

905 puncte

Detalii

Masina de spalat rufe Indesit

14000 puncte

Detalii