product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Hota incorporabila decorativa StarLight HAD100RETBL, Putere absorbtie 5365 mch, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Retro, Negru


   

Retro e din nou la moda!

Pastreaza farmecul trecutului cu hota HAD-100RETBL de la Star-Light, un design retro, neobisnuit, cu forme clare si cromate sau combinatii de nuante neutre, o atmosfera vesela ce emana per total o stare de bine carac


4700 Puncte
Descriere


   

Retro e din nou la moda!


Pastreaza farmecul trecutului cu hota HAD-100RETBL de la Star-Light, un design retro, neobisnuit, cu forme clare si cromate sau combinatii de nuante neutre, o atmosfera vesela ce emana per total o stare de bine caracteristica anilor 50-60.

Avand o putere de absorbtie mare de 536.5 mc/h, hota Star-Light HAD-100RETBL permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior. Sistemul de extractie atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in filtrele de aluminiu, apoi elimina mirosurile neplacute afara prin intermediul burlanului. In cazul evacuarii la interior – prin sistemul de recirculare, hota Star-Light HAD-100RETBL atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece suplimentar prin filtrul de carbune activ si este eliminat in interior mult mai curat.
Hota Star-Light HAD-100RETBL este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu un LED de iluminare, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatiti.

 
produse preferate de altii


Fierastrau vertical Bosch PST

2140 puncte

Detalii

Statie de calcat Tefal Efectis

7490 puncte

Detalii

Fierastrau multifunctional Dre

9300 puncte

Detalii

Masina de spalat rufe Slim Arc

13000 puncte

Detalii

Set 26 accesorii Bosch, biti,

660 puncte

Detalii

Hota incorporabila decorativa

3800 puncte

Detalii

Surubelnita cu acumulator 36V

700 puncte

Detalii

Boxe Logitech 51 Z506, 75W RMS

3280 puncte

Detalii