product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Hota incorporabila decorativa StarLight HAD160SSG, Putere absorbtie 280 mch, 1 motor, 60 cm, InoxSticla


Fie ca aveti o bucatarie realizata intr-un stil modern, tineresc sau una decorata intr-un stil clasic, vintage aceasta hota se va potrivi cu siguranta. Urmand un design minimalist prevazut cu un panou de sticla, hota traditionala Star-Light HAD-160SSG este r


3800 Puncte
Descriere


Fie ca aveti o bucatarie realizata intr-un stil modern, tineresc sau una decorata intr-un stil clasic, vintage aceasta hota se va potrivi cu siguranta. Urmand un design minimalist prevazut cu un panou de sticla, hota traditionala Star-Light HAD-160SSG este realizata din inox, ceea ce ii ofera abilitatea de a se potrivi cu usurinta in orice cadru cromatic, dar si o durata de viata prelungita.

Hota traditionala Star-Light HAD-160SSG permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior. Sistemul de extractie atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in filtrele de aluminiu, apoi elimina mirosurile neplacute afara prin intermediul burlanului. In cazul evacuarii la interior – prin sistemul de recirculare, hota Star-Light HAD-160SSG atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece suplimentar prin filtrul de carbune activ si este eliminat in interior mult mai curat.

Hota Star-Light HAD-160SSG este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu doua lampi de iluminare cu halogen, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatiti.
produse preferate de altii


Aparat foto digital Sony Cyber

5000 puncte

Detalii

Televizor Smart LED Sony Bravi

24500 puncte

Detalii

Espressor manual StarLight EMD

2800 puncte

Detalii

Trotineta copii Mondo 2 roti,

1760 puncte

Detalii

Ochelari de protectie Interbab

525 puncte

Detalii

Perie cu aer cald Braun AS330,

2000 puncte

Detalii

Telefon mobil Apple iPhone8, 6

37500 puncte

Detalii

Masina de spalat rufe Indesit

11760 puncte

Detalii