product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Hota incorporabila decorativa StarLight HAD160SSG, Putere absorbtie 280 mch, 1 motor, 60 cm, InoxSticla


Fie ca aveti o bucatarie realizata intr-un stil modern, tineresc sau una decorata intr-un stil clasic, vintage aceasta hota se va potrivi cu siguranta. Urmand un design minimalist prevazut cu un panou de sticla, hota traditionala Star-Light HAD-160SSG este r


3800 Puncte
Descriere


Fie ca aveti o bucatarie realizata intr-un stil modern, tineresc sau una decorata intr-un stil clasic, vintage aceasta hota se va potrivi cu siguranta. Urmand un design minimalist prevazut cu un panou de sticla, hota traditionala Star-Light HAD-160SSG este realizata din inox, ceea ce ii ofera abilitatea de a se potrivi cu usurinta in orice cadru cromatic, dar si o durata de viata prelungita.

Hota traditionala Star-Light HAD-160SSG permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior. Sistemul de extractie atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in filtrele de aluminiu, apoi elimina mirosurile neplacute afara prin intermediul burlanului. In cazul evacuarii la interior – prin sistemul de recirculare, hota Star-Light HAD-160SSG atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece suplimentar prin filtrul de carbune activ si este eliminat in interior mult mai curat.

Hota Star-Light HAD-160SSG este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu doua lampi de iluminare cu halogen, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatiti.
produse preferate de altii


Boxe Logitech 51 Z506, 75W RMS

3280 puncte

Detalii

Aparat de tuns Panasonic ERGB6

2120 puncte

Detalii

Aragaz Hansa FCMX681009, Gaz,

11900 puncte

Detalii

Casca de protectie Marvel Adam

545 puncte

Detalii

Boxa portabila bluetooth A+ So

1000 puncte

Detalii

Fierastrau vertical Bosch PST

2140 puncte

Detalii

HDD extern Seagate Backup Plus

3500 puncte

Detalii

Voucher Club Isover - Dedeman

450 puncte

Detalii