product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Incarcator Wireless A+W1, Licenta Qi, Negru


Incarcator Wireless A+W1, Licenta Qi, Negru  

Gadgetmania, un fenomen de amploare in zilele noastre, continuu, dinamic si plin de surprize placute, presarat cu sclipiri de genialitate si inovatie, menit sa aduca plus valoare experientelor noastre de zi cu zi si vietii per ansamblu. Ast

700 Puncte
Descriere


Incarcator Wireless A+W1, Licenta Qi, Negru

 

Gadgetmania, un fenomen de amploare in zilele noastre, continuu, dinamic si plin de surprize placute, presarat cu sclipiri de genialitate si inovatie, menit sa aduca plus valoare experientelor noastre de zi cu zi si vietii per ansamblu. Astfel porniti in aventura “mobile-fun hunting” am adus pentru tine incarcatorul wireless A+ cu licenta Qi.

Ce reprezinta licenta Qi si de ce este atat de importanta?
Licenta Qi reprezinta un standard dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC), una dintre cele mai mari asociatii non-profit din industrie, ce include companii precum: Olympus, Philips, Duracell, Samsung, standard ce “valideaza” garantia unei incarcari optime si nedistructive. Astfel, pentru o incarcare optima si prevenirea defectarii telefoanelor, existenta licentei Qi este imperios necesara.

Cum functioneaza incarcarea wireless?
Tehnologia care sta la baza incarcarii wireless se numeste incarcare inductiva si presupune un transfer de energie intre doua obiecte cu ajutorul unui camp electromagnetic, ce actioneaza ca o punte de legatura intre telefon si incarcator, eliminand astfel clasicul cablu.

Incarcatorul wireless A+
Utilizat atat la birou, pentru a tine telefonul incarcat pe tot parcursul zilei, cat si acasa, incarcatorul wireless A+ are un design elegant, discret conturat de lumina ledurilor din dotare menite sa atentioneze in momentul cand telefonul se incarca si totodata sa creeze o ambianta placuta.

Acesta este compatibil cu ultimele modele de telefoane precum: iPhone 8, iPhone 8Plus, iPhone X, Samsung S8/S8 Plus sau Samsung S9/S9 Plus.

Nota: Inainte de achizitionarea produsului, va rugam sa verificati compatibilitatea smartphone-ului cu incarcarea wireless de tip Qi.produse preferate de altii


Ochelari protectie, Lumytools

385 puncte

Detalii

Set 14 accesorii Bosch XLine,

680 puncte

Detalii

Router wireless ASUS RTAC87U D

11000 puncte

Detalii

Blender StarLight Toro, 1000 W

2900 puncte

Detalii

Set 9 surubelnite de precizie

715 puncte

Detalii

Blender Philips Daily Collecti

2400 puncte

Detalii

Imprimanta Laser HP laserjet p

3300 puncte

Detalii

Apple iPhone XS 512GB Silver

77990 puncte

Detalii