product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Monitor LED Philips 185", Wide, Negru, 193V5LSB210


Monitor LED Philips 18.5", Wide, Negru, 193V5LSB2/10

   

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu i


3040 Puncte
Descriere


Monitor LED Philips 18.5", Wide, Negru, 193V5LSB2/10


   

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl LiteSmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

   

SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intesitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nunate intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

   

Afisaj ecologic fara mercurMonitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice sustante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intrgul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

   
   

Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale


LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

   

 
produse preferate de altii


Cafetiera StarLight FD 313, 10

1035 puncte

Detalii

Set accesorii pentru insurubar

1315 puncte

Detalii

Camera video sport EKEN Subacv

3885 puncte

Detalii

Surubelnita cu clichet, 10 var

1465 puncte

Detalii

Casca de protectie Marvel EC3/

585 puncte

Detalii

Hota incorporabila telescopica

7500 puncte

Detalii

Cantar de bucatarie Concept VK

550 puncte

Detalii

Redresor acumulatori Einhell C

1300 puncte

Detalii