product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Monitor LED Philips 185", Wide, Negru, 193V5LSB210


Monitor LED Philips 18.5", Wide, Negru, 193V5LSB2/10

   

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu i


3040 Puncte
Descriere


Monitor LED Philips 18.5", Wide, Negru, 193V5LSB2/10


   

Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl LiteSmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

   

SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intesitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nunate intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

   

Afisaj ecologic fara mercurMonitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice sustante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intrgul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

   
   

Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale


LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

   

 
produse preferate de altii


Fierastrau vertical Bosch PST

2140 puncte

Detalii

Set 26 accesorii Bosch, biti,

660 puncte

Detalii

Aragaz Electrolux EKK54955OX,

17300 puncte

Detalii

Set BaByliss ST283PE Travel Pl

3500 puncte

Detalii

Perie cu aer cald Braun AS330,

2000 puncte

Detalii

Frigider cu doua usi Arctic AD

12100 puncte

Detalii

Masina de paine StarLight MPD7

3300 puncte

Detalii

Casti cu microfon A4tech HS281

330 puncte

Detalii