product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Mouse Microsoft Sculpt Comfort, Bluetooth, Negru


Mouse Microsoft Sculpt Comfort, Bluetooth, Negru    

Mouse-ul Windows suprem Dispozitivul tactil Windows albastru de pe Sculpt Comfort Mouse revolutioneaza interactiunea dintre hardware si software, asigurand acces rapid


1400 Puncte
Descriere


Mouse Microsoft Sculpt Comfort, Bluetooth, Negru
 
 

Mouse-ul Windows suprem
Dispozitivul tactil Windows albastru de pe Sculpt Comfort Mouse revolutioneaza interactiunea dintre hardware si software, asigurand acces rapid si simplu la caracteristicile dvs. Windows 8 preferate. Navigati rapid la ecranul Start si accesati mai repede aplicatiile. Apasati pe partea centrala a suplului dispozitiv albastru pentru a comuta intre aplicatia curenta si ecranul Start. Sau pur si simplu deplasati degetul in sus pe dispozitiv pentru a parcurge toate aplicatiile deschise sau deplasati degetul in jos pe acesta pentru a se afisa toate aplicatiile deschise si pentru a selecta aplicatia deschisa.

 
[emag-video width="" height="" video-id="5897"][/emag-video]
 
Organizati-va zilele ocupate
Datorita simplitatii si vitezei oferite de dispozitivul tactil Windows veti putea duce la bun sfarsit activitatile beneficiind de precizie si de control fara efort. In plus, designul intuitiv si modern si inalta functionalitate ale mouse-ului Sculpt Comfort Mouse fac din acesta insotitorul ideal in experienta dvs. Windows 8.
 
 
Ramaneti conectat in timp ce calatoriti
Sculpt Comfort Mouse prezinta conectivitate Bluetooth, pentru ca dvs. sa puteti imperechea cu usurinta dispozitivul cu PC-ul sau tableta dvs., scapand de grija cablurilor sau a transceiverelor. De asemenea, BlueTrack Technology functioneaza practic pe orice suprafata. Designul cu scobitura pentru degetul mare drept si rotita cu inclinare va permit sa defilati rapid si confortabil la stanga, la dreapta, in sus si in jos.
 
Dispozitiv tactil Windows
Optimizat pentru Windows 8; apasati pe partea centrala a benzii albastre pentru a comuta intre aplicatia curenta si ecranul Start. Deplasati degetul in sus pe banda albastra pentru a parcurge aplicatiile moderne deschise, apoi deplasati-l in jos pentru a se afisa toate aplicatiile deschise si pentru a o selecta pe cea dorita. Functioneaza si in Windows 7: apasati pentru a accesa meniul Start si deplasati degetul in sus sau in jos pentru a accesa pagina urmatoare sau pe cea anterioara in browserul dumneavoastra.
   


Conectivitate Bluetooth
Tehnologia wireless Bluetooth permite conectarea instantanee si eliberarea unui port USB.


 
   
Defilare in patru directii
Defilati la stanga, la dreapta, inainte si inapoi. Navigati rapid si eficient in toate proiectele.
   
Scobitura pentru degetul mare drept pentru apucare confortabila
Designul ergonomic pentru utilizatorii dreptaci confera un confort sporit la utilizare prelungita.
   

 
produse preferate de altii


Fierbator Heinner Imenium PF70

1225 puncte

Detalii

Aspirator fara sac Daewoo RCC2

2700 puncte

Detalii

Blender Philips Daily Collecti

2400 puncte

Detalii

Ochelari de protectie panorami

415 puncte

Detalii

Glucometru CareSens N + 10 tes

1210 puncte

Detalii

Set 26 accesorii Bosch, biti,

660 puncte

Detalii

Espressor manual StarLight EMD

2800 puncte

Detalii

Voucher Club Isover - Dedeman

450 puncte

Detalii