product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Router wireless ASUS RTAC87U Dualband Wireless AC2400 Gigabit


Componente hardware incredibile

RT-AC87U este conceput pentru performanta pura. Fiind dotat cu un procesor  dual-core de 1 GHz si un alt procesor dual-core ce controleaza tehnologia de 5 GHz 4x4 Wi-Fi.

Acest lucru inseam


11000 Puncte
Descriere


Componente hardware incredibile

RT-AC87U este conceput pentru performanta pura. Fiind dotat cu un procesor  dual-core de 1 GHz si un alt procesor dual-core ce controleaza tehnologia de 5 GHz 4x4 Wi-Fi.

Acest lucru inseamna ca, in comparatie cu routerele cu un singur procesor de 1.2GHz dual core, RT-AC87U are viteze de transfer WiFi la USB care sunt de pana la de doua ori mai rapide, si poate afisa o imbunatatire de pana la 50% a debitului total de transfer pentru clienti multipli.

 
RT-AC87U nu este numai rapid, arata si umitor, design-ul fiind inspirat din seria de laptopuri ASUS Republic of Gamers G Series, este proiectat in stilul Stealth Fighter care emana putere si sofisticare. Este compatibil VESA, astfel incat puteti duce literalmente RT-AC87U la noi inaltimi.
   

Performanta Wi-Fi inovatoare

Bucurati-va de un nou nivel de performanta cu ajutorul a 2334 Mbps datorita combinarii benzii 802.11ac si 802.11n. Cu o viteza de 600 Mbps pe frecventa  2.4 GHz, gratie tehnologiei Broadcom TruboQAM, va puteti bucura de un streaming extrem de fluent.

   

 

Oferind un design cu 4 antene, RT-AC87U va ofera pana la 465m2 de acoperire wireless. Asta este cu 33% mai mult decat cea mai recenta generatie de routere tri-band, facandu-l alegerea ideala pentru case mari si cladiri de locuit cu etaje. Multumita AiRadar, tehnologiei formarii fasciculului si multi user MIMO, cu cat conectati mai multe dispozitive cu atat va creste viteza de transfer.

   

 

RT-AC87U, la fel ca toate produsele ASUS, sunt supuse unor teste de compatibilitate complete in timpul dezvoltarii sale. RT-AC87U functioneaza impecabil cu o gama larga de adaptoare, media playere si alte dispozitive fara fir pentru a asigura cea mai buna performanta, sustine chiar si consolele de jocuri de ultima generatie.

   

 

 

 

O noua era a tehnologiei cu o viteza atat de mare incat puteti urmari cu usurinta filme 4k sau UHD, ori, puteti juca online jocuri ce necesita multe resurse LAN sau WAN.

 
produse preferate de altii


Cablu A+ HighSpeed HDMI 14V, p

200 puncte

Detalii

Ciocan rotopercutor Steinhaus,

2000 puncte

Detalii

Televizor Smart Android LED St

20500 puncte

Detalii

Fierastrau vertical Bosch PST

2140 puncte

Detalii

Sistem Home Cinema 51 cu Blura

14000 puncte

Detalii

Acumulator extern A+, 10000 mA

700 puncte

Detalii

Voucher Club Isover - Dedeman

450 puncte

Detalii

Masina de gaurit / insurubat B

3925 puncte

Detalii