product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6840E0, 2200W, 65 bari, 300 grmin, Colector anticalcar, Talpa Autoclean Airglide, 14L, AlbastruNegru


Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6840E0, 2200W, 6.5 bari, 300 gr/min, Colector anticalcar, Talpa Autoclean Airglide, 1.4L, Albastru/Negru   [emag-video width="629" height="354" video-id="16237"][/emag-video]  

Rezultate profesionale si perf


7490 Puncte
Descriere


Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6840E0, 2200W, 6.5 bari, 300 gr/min, Colector anticalcar, Talpa Autoclean Airglide, 1.4L, Albastru/Negru
 
[emag-video width="629" height="354" video-id="16237"][/emag-video]
 

Rezultate profesionale si performanta de lunga durata printr-o simpla atingere!

Effectis Anti-calc ofera rezultate profesionale printr-o simpla apasare pe buton. Presiunea inalta a aburului si combinatia optima de abur si temperatura pentru fiecare tip de tesatura vor transforma sesiunile de calcat intr-o experienţa deosebita si te vor ajuta sa economisesti timp. Performanta excelenta este mentinuta datorita colectorului anticalcar si talpii Durilium AirGlide Autoclean.

   
Effectis Anti-calc ofera pachetul complet pentru sesiuni de calcat ultra eficiente, intr-un design compact si modern. Statia de calcat de inalta presiune asigura abur puternic si alunecare perfecta pe orice tip de material. Colectorul anticalcar exclusiv asigura rezultate de incredere si de lunga durata, iar datorita combinatiei perfecte de abur si temperatura pentru fiecare tip de tesatura, nu mai este necesar sa sortezi hainele in functie de material inainte de a le calca si nu exista nici un risc de ardere a acestora.
 

Performanta exceptionala printr-o simpla atingere!

Statia de calcat de inalta presiune Effectis combina ideal performanta cu confortul remarcabil, intr-un design elegant si compact.

Datorita presiunii inalte, jetului puternic de abur de pana la 300 g/min si timpului foarte scurt de incalzire de numai 2 minute, te bucuri de sesiuni de calcat de o eficienta exceptionala. Tehnologia inteligenta intuitiva ofera in mod automat, prin simpla atingere a unui buton, o combinatie perfecta a temperaturii si a aburului adaptata tuturor tesaturilor pentru sesiuni de calcat usoare si delicate, cu o grija constanta pentru materiale. Astfel, nu mai este necesar sa sortezi hainele in functie de material inainte de a le calca si nu exista nici un risc de ardere a acestora.

Colectorul anticalcar colecteaza si indeparteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind durata de viata a aparatului. Talpa Durilium AirGlide Autoclean ofera alunecare exceptionala si fara efort pe toate tipurile de materiale si se mentine curata si intr-o stare perfecta de-a lungul timpului garantand distributia maxima si constanta a aburului.

Datorita sistemului de blocare si cablului ce se infasoara cu usurinta in jurul aparatului, este deosebit de usor de transportat si depozitat.
Effectis: performante deosebite pentru rezultate de lunga durata, zi dupa zi.

 

Timp economisit

Presiune inalta de pana la 6,5 bari pentru patrunderea eficienta a aburului in tesatura.

 

Jet de abur puternic

Pana la 300 g/min pentru performante excelente in indepartarea rapida a cutelor chiar si in cazul tesaturilor groase.

 

Solutia eficienta impotriva calcarului

Colectorul anticalcar indeparteaza calcarul din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind durata de viata a aparatului.

 

Talpa Durilium AirGlide Autoclean: cea mai buna alunecare de la Tefal

Asigura alunecare usoara si fara efort pe toate materialele si distributie optima a aburului, iar stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime de-a lungul timpului.

 

Nu sunt necesare setari

Grija constanta pentru materiale datorita unei combinatii perfecte de abur si temperatura pentru fiecare tip de tesatura.

 

Sistem de blocare

Pentru a putea fi transportata cu usurinta si pentru a evita accidentele ce pot aparea in manevrarea statiei.

 

Design compact

Usor de utilizat si depozitat datorita designului compact.

 

Reumplere usoara si continua

Rezervorul de apa fix cu capacitate mare poate fi umplut in orice moment pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

 
produse preferate de altii


Incarcator Laptop HP, 90W, Sli

3300 puncte

Detalii

Hota incorporabila telescopica

7500 puncte

Detalii

Ciocan rotopercutor Steinhaus,

2400 puncte

Detalii

Cantar de bucatarie Concept VK

550 puncte

Detalii

Aparat de ras Philips S903112,

7700 puncte

Detalii

Role Kondition, 3942, NegruBle

2150 puncte

Detalii

Espressor manual StarLight EMD

2800 puncte

Detalii

Trotineta Kondition, NegruArgi

3000 puncte

Detalii