product-info

Inscrie-te si primesti 100 de puncte bonus


Tableta Samsung Tab S2 VE T713, 80", OctaCore 18 GHz, 3GB RAM, 32GB, Black


Exceptional de usor si de subtire

Bucurati-va de o flexibilitate mai mare ca oricand, cu Galaxy Tab S2 VE. Utilizati acest dispozitiv remarcabil de suplu si de usor pentru a lua cu voi eBookurile, fotografiile, videoclipurile si


20000 Puncte
Descriere


Exceptional de usor si de subtire


Bucurati-va de o flexibilitate mai mare ca oricand, cu Galaxy Tab S2 VE. Utilizati acest dispozitiv remarcabil de suplu si de usor pentru a lua cu voi eBookurile, fotografiile, videoclipurile si fisierele de lucru, oriunde ati merge.

   

Experienta de vizualizare optima


Raportul de aspect 4:3 al dispozitivului Galaxy Tab S2 VE este optimizat pentru citirea de reviste si utilizarea pe web. Comutati la modul Citire pentru a ajusta luminozitatea ecranului si a schimba tapetul, creand un mediu de citire a eBookurilor ideal proiectat pentru a reduce oboseala ochilor.

   

Imagini mai clare si mai luminoase


Camera de 8 MP a modelului Galaxy Tab S2 VE si obiectivul cu apertura de f/1.9 va permit sa creati fotografii si videoclipuri mai clare si mai luminoase ca oricand, chiar si cand este putina lumina. Vedeti-va fotografiile si videoclipurile cu o claritate superba, pe ecranul Super AMOLED mare al dispozitivului.

   

Multitasking fluid


Faceti mai multe lucruri in acelasi timp cu Galaxy Tab S2 VE. Urmariti filme HD in timp ce rasfoiti o revista digitala sau un e-book sau navigati pe web. Rulati mai multe aplicatii in modul ecran scindat sau in ferestre pop-up glisabile.

   

Securitatea amprentelor


Obtineti o securitate sporita cu ajutorul functionalitatii convenabile si precise de scanare a amprentelor digitale. Activati blocarea prin amprenta apasand butonul de pornire. Utilizati verificarea amprentelor pentru a restrictiona sau a permite accesul la browserul web, la modul de blocare a ecranului si la contul Samsung.

 
produse preferate de altii


Hota incorporabila telescopica

7500 puncte

Detalii

Trusa de unelte Heinner VTSM00

630 puncte

Detalii

Casti audio Inear, Sony MDREX1

1335 puncte

Detalii

Kit Tastatura + Mouse Microsof

4650 puncte

Detalii

Tastatura A+ KO1, Wireless, Ne

580 puncte

Detalii

Imprimanta Laser HP laserjet p

3300 puncte

Detalii

Set 18 surubelnite + 29 acceso

1295 puncte

Detalii

Masina de gaurit / insurubat B

3925 puncte

Detalii